ibis Styles Tours Sud

Chateaux De La Loire, Chambray-les-Tours
ibis Styles Tours Sud Genel
ibis Styles Tours Sud Genel
ibis Styles Tours Sud Genel
ibis Styles Tours Sud Genel
ibis Styles Tours Sud Genel
Image More +51 fotoğraf
ibis Styles Tours Sud
La Vrillonnerie RN10 Rue Michael Faraday Chateaux De La Loire, Chambray-les-Tours

Chambray-les-Tours bölgesindeki ibis Styles Tours Sud konaklamanızda, Loire Vadisi ve Zone Commerciale de la Vrillonnerie yakınında konaklayacaksınız. Bu çevre dostu otel Pole Sante Leonard de Vinci ile 0,8 mi (1,3 km) ve Youpimom Amusement Center ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

LA PLANQUE DE ZHAO, ibis Styles Tours Sud misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 81 oda mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Chambray-les-Tours bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2260 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak
Standard
Standard Süit, 2 Çift Kişilik Yatak, Bağlantılı Odalar
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x