Ibis Styles Nanjing Dongqi Road Hotel

Nanjing
Ibis Styles Nanjing Dongqi Road Hotel Genel
Ibis Styles Nanjing Dongqi Road Hotel Dış Mekan
Ibis Styles Nanjing Dongqi Road Hotel Dış Mekan
Ibis Styles Nanjing Dongqi Road Hotel Kahvaltı
Ibis Styles Nanjing Dongqi Road Hotel Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Ibis Styles Nanjing Dongqi Road Hotel
No. 12, Linqi Road Jiangning District , Nanjing

Ibis Styles Nanjing Dongqi Road Hotel misafirlere Nanjing (Jiangning) bölgesinde, Nanjing University of Science and Technology ve Ming Palace Ruins ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nanjing Agricultural University ile 5 mi (8,1 km) ve Nankin Havacılık ve Uzay Üniversitesi ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Ibis Styles Nanjing Dongqi Road Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 99 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x