Ibis Styles Kraków East

Krakow
Ibis Styles Kraków East Genel
Ibis Styles Kraków East Genel
Ibis Styles Kraków East Genel
Ibis Styles Kraków East Genel
Ibis Styles Kraków East Genel
Image More +43 fotoğraf
Ibis Styles Kraków East
UL BULWAROWA 35A , Krakow

Ibis Styles Kraków East konaklamanızda Krakow bölgesinde, Tauron Arena Kraków ile 5,7 km (3,5 mi) ve Krakow Barbican ile 8,8 km (5,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu çevre dostu otel Oskar Schindler Fabrikası ile 9,3 km (5,8 mi) ve St. Mary’s Basilica ile 9,5 km (5,9 mi) mesafede.

Winestone Restaurant, Ibis Styles Kraków East misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 63 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu mevcuttur.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Krakow bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 441 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x