ibis Styles Bournemouth

West Country, Bournemouth
ibis Styles Bournemouth Genel
ibis Styles Bournemouth Genel
ibis Styles Bournemouth Genel
ibis Styles Bournemouth Genel
ibis Styles Bournemouth Öne Çıkan Resim
Image More +25 fotoğraf
ibis Styles Bournemouth
16 Gervis Road Cliff East West Country, Bournemouth

Ibis Styles Bournemouth misafirlere Bournemouth merkezinde, Bournemouth Natural Science Society ve Russell-Cotes Sanat Galerisi ve Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel New Forest Ulusal Parkı ile 8,4 mi (13,6 km) ve Bournemouth Uluslararası Merkezi ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Yemek servisi için Aqua Brasserie ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 64 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat (Plus)
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat (The Works)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x