ibis Styles Bordeaux Sud

Aquitaine, Villenave-d'Ornon
ibis Styles Bordeaux Sud Genel
ibis Styles Bordeaux Sud Genel
ibis Styles Bordeaux Sud Genel
ibis Styles Bordeaux Sud Genel
ibis Styles Bordeaux Sud Genel
Image More +31 fotoğraf
ibis Styles Bordeaux Sud
10 Avenue Du Marechal Leclerc Aquitaine, Villenave-d'Ornon

Villenave-d'Ornon bölgesindeki ibis Styles Bordeaux Sud misafirlere iş merkezinde, Château des ducs de La Trémoille (Thouars Kalesi) ve KEDGE Business School 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Rue Sainte-Catherine ile 7 mi (11,2 km) ve Place de la Bourse ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Restaurant ibis Styles Bordeaux Sud misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 67 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Villenave-d'Ornon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x