ibis Styles Ancenis Centre

Kuzey Loire-atlantique (bölge), Ancenis-Saint-Géréon
ibis Styles Ancenis Centre Genel
ibis Styles Ancenis Centre Genel
ibis Styles Ancenis Centre Öne Çıkan Resim
ibis Styles Ancenis Centre Dış Mekan
ibis Styles Ancenis Centre Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
ibis Styles Ancenis Centre
119 Boulevard du Docteur Moutel Centre Les Arcades Kuzey Loire-atlantique (bölge), Ancenis-Saint-Géréon

Ancenis-Saint-Géréon bölgesindeki ibis Styles Ancenis Centre konaklamanızda, Loire Vadisi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Saint Pierre Kilisesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ancenis Şatosu ile 0,5 mi (0,9 km) ve Oudan Ortaçağ Kalesi ile 7,2 mi (11,7 km) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı La Route du Soleil misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 57 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x