ibis Stupino

M4 Don Highway, Stupino
ibis Stupino Genel
ibis Stupino Öne Çıkan Resim
ibis Stupino Dış Mekan
ibis Stupino Dış Mekan
ibis Stupino Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
ibis Stupino
Prospekt Pobedy 42 M4 Don Highway, Stupino

Ibis Stupino size Stupino merkezinde, Pervane Anıtı ile 3 dakika yürüyüş ve Askeri Havacılık Anıt Parkı ile 10 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Stupino Tarih ve Yerel Kültürler Devlet Müzesi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Norway Park Orekh ile 26,4 mi (42,5 km) mesafede.

Ibis Kitchen, ibis Stupino misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 129 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Stupino bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x