ibis Poznan Centrum

Poznan
ibis Poznan Centrum Genel
ibis Poznan Centrum Genel
ibis Poznan Centrum Genel
ibis Poznan Centrum Genel
ibis Poznan Centrum Genel
Image More +46 fotoğraf
ibis Poznan Centrum
Plac Andersa 1 , Poznan

Ibis Poznan Centrum konaklamanızda Poznan merkezinde, Adam Mickiewicz Üniversitesi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve İmparatorluk Kalesi ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu çevre dostu otel Kraliyet Şatosu ile 2,3 km (1,4 mi) ve Eski Şehir Meydanı ile 2,3 km (1,5 mi) mesafede.

Wise Cafe yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 190 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x