ibis Pontarlier

Pays De Pontarlier, Pontarlier
ibis Pontarlier Genel
ibis Pontarlier Genel
ibis Pontarlier Genel
ibis Pontarlier Genel
ibis Pontarlier Genel
Image More +28 fotoğraf
ibis Pontarlier
68 Rue De Salins Pays De Pontarlier, Pontarlier

Pontarlier bölgesindeki ibis Pontarlier konaklamanızda, Joux Şatosu ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çevre dostu otel Le Grand Taureau ile 7,9 mi (12,8 km) ve Lac Saint-Point Gölü ile 8 mi (12,8 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Les Villages ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

66 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x