ibis Loriol Le Pouzin

Rhone-alpes, Le Pouzin
ibis Loriol Le Pouzin Genel
ibis Loriol Le Pouzin Genel
ibis Loriol Le Pouzin Genel
ibis Loriol Le Pouzin Öne Çıkan Resim
ibis Loriol Le Pouzin Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
ibis Loriol Le Pouzin
Route 104 Rhone-alpes, Le Pouzin

Le Pouzin bölgesindeki ibis Loriol Le Pouzin konaklamanızda Roma Köprüsü ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Sıra Dışı Müze ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Chateau de la Voulte-sur-Rhone ile 5,5 mi (8,8 km) ve Saint-Pierre de Rompon Manastır Kilisesi ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Pasta Pizza et Cie restoranı Fransız mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Le Pouzin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 549 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x