Ibis Jundiai Shopping

Interior De São Paulo, Jundiai
Ibis Jundiai Shopping Genel
Ibis Jundiai Shopping Genel
Ibis Jundiai Shopping Genel
Ibis Jundiai Shopping Genel
Ibis Jundiai Shopping Genel
Image More +56 fotoğraf
Ibis Jundiai Shopping
Avenida Nove de Julho 2921 Interior De São Paulo, Jundiai

Jundiai bölgesindeki Ibis Jundiai Shopping konaklamanızda, JundiaíShopping Alışveriş Merkezi ve Bayrak Meydanı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çevre dostu otel Paineiras Alışveriş Merkezi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Sürgün Meryem Ana Katedrali ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

IBIS KITCHEN Ibis Jundiai Shopping misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

180 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, Birden Çok Yatak
Standard
Standard Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Apart Daire, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x