ibis Gonesse

Gonesse
ibis Gonesse Genel
ibis Gonesse Genel
ibis Gonesse Genel
ibis Gonesse Genel
ibis Gonesse Genel
Image More +18 fotoğraf
ibis Gonesse
2 Rue De Montservon , Gonesse

Ibis Gonesse misafirlere Gonesse bölgesinde, golf sahasına yakın, Paris Nord Villepinte Sergi Merkezi ve Paris-Le-Bourget ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Stade de France ile 9,5 mi (15,3 km) ve Centre Pompidou ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede.

Ibis Gonesse misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 90 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, buzdolabı ve ütü/ütü masası istenebilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x