ibis Chennai OMR Hotel

South Chennai, Sholinganallur
ibis Chennai OMR Hotel Genel
ibis Chennai OMR Hotel Genel
ibis Chennai OMR Hotel Genel
ibis Chennai OMR Hotel Genel
ibis Chennai OMR Hotel Genel
Image More +89 fotoğraf
ibis Chennai OMR Hotel
Opp. Elcot Sez, IT Expressway Old Mahabalipuram Road, Sholinganallur South Chennai, Sholinganallur

Ibis Chennai OMR Hotel misafirlere Chennai (Sholinganallur) bölgesinde, Old Mahabalipuram Road ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve ISKCON Chennai, Sri Sri Radha Krishna Temple ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel ECR Plajı ile 3,7 km (2,3 mi) ve American International School ile 10,2 km (6,3 mi) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Spice It restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 5.30 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 189 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için 24 saat açık sağlık kulübü, açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Chennai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1023 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Sweet Bed by Ibis)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Sweet Beds by ibis)
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (with Extra Benefits)
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x