ibis Cavaillon Portes du Luberon

Provence (bölge), Cavaillon
ibis Cavaillon Portes du Luberon Genel
ibis Cavaillon Portes du Luberon Genel
ibis Cavaillon Portes du Luberon Genel
ibis Cavaillon Portes du Luberon Genel
ibis Cavaillon Portes du Luberon Genel
Image More +67 fotoğraf
ibis Cavaillon Portes du Luberon
601 Avenue Boscodomini Provence (bölge), Cavaillon

Ibis Cavaillon Portes du Luberon misafirlere Cavaillon bölgesinde, bölge parkında, Luberon Bölge Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Alpilles Regional Natural Park ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Luberon Masifi ile 14,4 mi (23,2 km) ve Cavaillon Sinagogu ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Le Restaurant ibis Cavaillon Portes du Luberon misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 62 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Cavaillon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 570 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x