ibis budget Versailles Trappes

Trappes
ibis budget Versailles Trappes Genel
ibis budget Versailles Trappes Öne Çıkan Resim
ibis budget Versailles Trappes Dış Mekan
ibis budget Versailles Trappes Dış Mekan
ibis budget Versailles Trappes Kahvaltı
Image More +12 fotoğraf
ibis budget Versailles Trappes
Centre de Vie Immoparc RN 10 , Trappes

Ibis budget Versailles Trappes konaklamanızda Trappes bölgesinde, Minyatür Fransa ile 3,4 km (2,1 mi) ve Chateau de Dampierre ile 10,6 km (6,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu çevre dostu otel Masin du Parc Naturel de la Haute Vallee de Chevreuse ile 11,8 km (7,3 mi) ve Breteuil Şatosu ile 18 km (11,2 mi) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 76 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x