ibis budget Southampton Centre

South East England, Southampton
ibis budget Southampton Centre Genel
ibis budget Southampton Centre Genel
ibis budget Southampton Centre Öne Çıkan Resim
ibis budget Southampton Centre Dış Mekan
ibis budget Southampton Centre Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
ibis budget Southampton Centre
West Quay Road Western Esplanade South East England, Southampton

Ibis budget Southampton Centre misafirlere Southampton merkezinde, Southampton Cruise Limanı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve New Forest Ulusal Parkı ile 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Paultons Family Tema Parkı - Home of Peppa Pig World ile 8,9 mi (14,4 km) ve WestQuay Alışveriş Merkezi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 124 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x