Ibis budget London Heathrow Central

Büyük Britanya, Hounslow
Ibis budget London Heathrow Central Öne Çıkan Resim
Ibis budget London Heathrow Central Dış Mekan
Ibis budget London Heathrow Central Dış Mekan
Ibis budget London Heathrow Central Kahvaltı
Ibis budget London Heathrow Central Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Ibis budget London Heathrow Central
700 BATH ROAD HERTZ HOUSE Büyük Britanya, Hounslow

Ibis budget London Heathrow Central konaklamanızda Hounslow bölgesinde, Twickenham Stadyumu ile 7 km (4,4 mi) ve Thames Nehri ile 12,9 km (8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Hampton Mahkeme Sarayı ile 16,4 km (10,2 mil) ve Westfield London Alışveriş Merkezi ile 17,6 km (11 mil) mesafede.

Ibis budget London Heathrow Central misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 307 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Family
Family Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat (Classic)
Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak
Standard
Standard Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x