ibis budget Grenoble Sud Seyssins

Route Napoléon, Seyssins
ibis budget Grenoble Sud Seyssins Genel
ibis budget Grenoble Sud Seyssins Genel
ibis budget Grenoble Sud Seyssins Genel
ibis budget Grenoble Sud Seyssins Genel
ibis budget Grenoble Sud Seyssins Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
ibis budget Grenoble Sud Seyssins
2, rue du Docteur Schweitzer Route Napoléon, Seyssins

Seyssins bölgesindeki ibis budget Grenoble Sud Seyssins misafirlere dağda, Palais des Congres Alpexpo (Alpexpo Kongre ve Fuar Merkezi) ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Grenoble-Bastille Teleferiği ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel La Caserne de Bonne ile 4,9 km (3 mi) ve Paul Mistral Parkı ile 5,8 km (3,6 mi) mesafede.

Ibis budget Grenoble Sud Seyssins misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 83 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x