ibis budget Fontainebleau Avon

Avon
ibis budget Fontainebleau Avon Öne Çıkan Resim
ibis budget Fontainebleau Avon Kahvaltı
ibis budget Fontainebleau Avon Kahvaltı
ibis budget Fontainebleau Avon Kahvaltı
ibis budget Fontainebleau Avon Kahvaltı
Image More +12 fotoğraf
ibis budget Fontainebleau Avon
46 Avenue Franklin Roosevelt , Avon

Avon bölgesindeki ibis budget Fontainebleau Avon konaklamanızda, Forêt de Fontainebleau ve Chateau de Fontainebleau ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Grands Appartements ile 1,6 mi (2,5 km) ve Chateau de By Thomery ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x