ibis budget Clermont Ferrand Sud

Aubiere
ibis budget Clermont Ferrand Sud Öne Çıkan Resim
ibis budget Clermont Ferrand Sud Dış Mekan
ibis budget Clermont Ferrand Sud Dış Mekan
ibis budget Clermont Ferrand Sud Dış Mekan
ibis budget Clermont Ferrand Sud İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
ibis budget Clermont Ferrand Sud
22 Avenue Lavoisier Cap sud , Aubiere

Aubiere bölgesindeki ibis budget Clermont Ferrand Sud konaklamanızda, Grande Halle d'Auvergne ve La Grande Halle ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çevre dostu otel Vulcania ile 16,3 mi (26,2 km) ve Zenith d'Auvergne ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 74 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x