ibis budget Angoulême Nord

Poitou-charentes, Champniers
ibis budget Angoulême Nord Öne Çıkan Resim
ibis budget Angoulême Nord Dış Mekan
ibis budget Angoulême Nord Dış Mekan
ibis budget Angoulême Nord Dış Mekan
ibis budget Angoulême Nord Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
ibis budget Angoulême Nord
172 rue des meneaux Poitou-charentes, Champniers

Champniers bölgesindeki ibis budget Angoulême Nord misafirlere alışveriş bölgesinde, Nautilis ve FRAC Poitou-Charentes ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çevre dostu otel Angouleme Kağıt Müzesi ile 5,8 km (3,6 mi) ve Uluslararası Karikatür Müzesi ile 5,9 km (3,6 mi) mesafede.

DEUCHE ibis budget Angoulême Nord misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

45 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x