ibis Bordeaux Mérignac

Aquitaine, Merignac
ibis Bordeaux Mérignac Genel
ibis Bordeaux Mérignac Genel
ibis Bordeaux Mérignac Genel
ibis Bordeaux Mérignac Genel
ibis Bordeaux Mérignac Genel
Image More +31 fotoğraf
ibis Bordeaux Mérignac
Avenue Apollo Parc Cadera Sud Aquitaine, Merignac

Ibis Bordeaux Mérignac misafirlere Merignac bölgesinde, havaalanı yakınında ve Bourran Parkı ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Matmut Atlantique Stadı ile 9,4 mi (15,2 km) ve Şarap Şehri Müzesi ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede.

Restoranda ibis Bordeaux Mérignac misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 4.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 65 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde alışveriş ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x