ibis Balikpapan

Kalimantan (borneo), Balikpapan
ibis Balikpapan Genel
ibis Balikpapan Genel
ibis Balikpapan Genel
ibis Balikpapan Genel
ibis Balikpapan Genel
Image More +31 fotoğraf
ibis Balikpapan
Jl Ery Suparjan No 2 Kalimantan (borneo), Balikpapan

Ibis Balikpapan misafirlere Balikpapan merkezinde, Bekapai Bahçesi yakınında ve Ruko Bandar ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Masjid Agung At-Taqwa ile 0,9 mi (1,4 km) ve Perjuangan Rakyat Anıtı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Yemek servisi için Rendezvous ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 155 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x