ibis Bali Legian Street

Lesser Sunda Islands, Legian
ibis Bali Legian Street Genel
ibis Bali Legian Street Genel
ibis Bali Legian Street Genel
ibis Bali Legian Street Genel
ibis Bali Legian Street Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
ibis Bali Legian Street
Jalan Raya Legian No 456 U Lesser Sunda Islands, Legian

Ibis Bali Legian Street misafirlere Legian (Kuzey Legian) bölgesinde, Legian Plajı ve Seminyak Plajı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çevre dostu otel Restoranlar Sokağı ile 2 km (1,2 mi) ve Kuta Plajı ile 5,5 km (3,4 mi) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Ibis Kitchen misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

106 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x