ibis Apartado

Caribbean Lowlands, Tumba
ibis Apartado Genel
ibis Apartado Genel
ibis Apartado Genel
ibis Apartado Genel
ibis Apartado Genel
Image More +33 fotoğraf
ibis Apartado
Carrera 100 88 21 Caribbean Lowlands, Tumba

Apartadó bölgesindeki ibis Apartado konaklamanızda, Uraba Bölge Hastanesi ve Coliseo Cubierto ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çevre dostu otel Santiago Santacruz Rambay Belediye Stadyumu ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda ibis Apartado misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

105 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x