Iara Beach Hotel

Salvador
Iara Beach Hotel Genel
Iara Beach Hotel Genel
Iara Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Iara Beach Hotel Dış Mekan
Iara Beach Hotel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Iara Beach Hotel
Rua do Teatro Itapuã , Salvador

Iara Beach Hotel konaklamanızda Salvador bölgesinde, Itapua Plajı ile 0,1 km (0,1 mi) ve Salvador Alışveriş Merkezi ile 13,5 km (8,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Flamengo Plajı ile 2 mi (3,3 km) ve Farol da Barra Plajı ile 18,2 mi (29,2 km) mesafede.

Otelin denize sıfır bar/oturma salonu misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 40 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Quarto
Quarto Luxo Duplo
Suite
Suite Master
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Quarto Standard Duplo
Room
Executive Süit, Deniz Manzaralı
Room
Quarto Triplo Luxo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x