I Pretti Resort

Aegadian Adaları, Favignana
I Pretti Resort Öne Çıkan Resim
I Pretti Resort Dış Mekan
I Pretti Resort Dış Mekan
I Pretti Resort Dış Mekan
I Pretti Resort Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
I Pretti Resort
Largo San Leonardo, 1 Aegadian Adaları, Favignana

Bu rezidans misafirlere Favignana merkezinde, Port of Favignana ve Palazzo Florio yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı rezidans Madrice Katedrali ile 0,1 mi (0,2 km) ve Favignana Plaza ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Rezidansta belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

Keyifli vakit geçirmeniz için 23-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Banyoda sadece duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu rezidansta misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x