I love Naples B&B

Napoli
I love Naples B&B Öne Çıkan Resim
I love Naples B&B Dış Mekan
I love Naples B&B Banyo Tipleri
I love Naples B&B Banyo Tipleri
I love Naples B&B İlgi Noktası
Image More +10 fotoğraf
I love Naples B&B
Via Firenze 54 , Napoli

I love Naples B&B konaklamanızda Napoli bölgesinde, Napoli Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 2,3 km (1,4 mi) ve Castel Nuovo Kalesi ile 3,4 km (2,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Galleria Umberto ile 3,5 km (2,1 mil) ve Kraliyet Sarayı ile 3,7 km (2,3 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Family Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x