I Fornari

Cilento (bölge), Casal Velino
I Fornari Öne Çıkan Resim
I Fornari Dış Mekan
I Fornari Dış Mekan
I Fornari Dış Mekan
I Fornari Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
I Fornari
Via Fornari 2 Cilento (bölge), Casal Velino

Casal Velino bölgesindeki I Fornari konaklamanızda, Casal Velino Marina ile 7,8 mi (12,5 km) ve Casal Velino Gözlem Kulesi ile 8 mi (12,8 km) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Orto Botanico ile 9,1 mi (14,7 km) ve Velia Harabeleri ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

I Fornari misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 13 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve kütüphane vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası, 2 Banyolu
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (1 or 2 Bathrooms)
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x