HYPOLINK Village

Kololi
HYPOLINK Village Genel
HYPOLINK Village Öne Çıkan Resim
HYPOLINK Village Dış Mekan
HYPOLINK Village Dış Mekan
HYPOLINK Village Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
HYPOLINK Village
Palma Rima Junction, Kololi , Kololi

HYPOLINK Village misafirlere Serrekunda bölgesinde, plaj yakınında, Kololi Plajı ve Tropic Shopping Centre ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Bijilo Plajı ile 1,3 mi (2 km) ve Senegambia Zanaat Pazarı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı HYPOLINK Restaurant&Bar. misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz barı, 3 bar/dinlenme salonu ve 2 havuz kenarı barı idealdir. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 30-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Serrekunda bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 1808 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçeli
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat, Teras, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x