Hyperion City Hotel

Yunan Adaları, Hanya
Hyperion City Hotel Genel
Hyperion City Hotel Genel
Hyperion City Hotel Genel
Hyperion City Hotel Genel
Hyperion City Hotel Genel
Image More +136 fotoğraf
Hyperion City Hotel
75 El. Venizelou Yunan Adaları, Hanya

Hyperion City Hotel misafirlere Hanya merkezinde, Koum Kapi Plajı ve Ethniko Athlitiko Kentro Chanion ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Agia Marinası Plajı ile 7 mi (11,3 km) ve Eski Venedik Limanı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda Hyperion City Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz, spa küveti ve buhar odası gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Hanya bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Triple Room (with single sofa bed)
City
City Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Triple Room (with single sofa bed)
Junior
Junior Studio Suite (with single sofa bed)
Superior
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x