Hyatt Regency Salt Lake City

Great Basin, Salt Lake City
Hyatt Regency Salt Lake City Genel
Hyatt Regency Salt Lake City Genel
Hyatt Regency Salt Lake City Öne Çıkan Resim
Hyatt Regency Salt Lake City Dış Mekan
Hyatt Regency Salt Lake City Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hyatt Regency Salt Lake City
170 SOUTH WEST TEMPLE Great Basin, Salt Lake City

Hyatt Regency Salt Lake City size Salt Lake City merkezinde, Utah Üniversitesi ve Salt Palace Kongre Merkez ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Temple Meydanı ile 0,7 mi (1,1 km) ve City Creek Center ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

İspanyol mutfağı alanında uzman olan Mar | Muntanya yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 700 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Salt Lake City bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 23000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Regency,
Regency, Süit
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (with Shower)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Küvet
Room
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x