Hyatt Regency Johannesburg

Highveld Ridge, Rosebank
Hyatt Regency Johannesburg Genel
Hyatt Regency Johannesburg Genel
Hyatt Regency Johannesburg Genel
Hyatt Regency Johannesburg Genel
Hyatt Regency Johannesburg Öne Çıkan Resim
Image More +13 fotoğraf
Hyatt Regency Johannesburg
191 Oxford Road Highveld Ridge, Rosebank

Johanesburg (Rosebank) bölgesindeki Hyatt Regency Johannesburg misafirlere Johannesburg Hayvanat Bahçesi ve Sandton City Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Sandton Kongre Merkezi ile 5 km ve Gold Reef City Tema Parkı ile 13,5 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

244 odada buzdolabı ve iPod takma konsolu mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Johanesburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 549 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Regency,
Regency, Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Regency,
Regency, Executive Süit
Room
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Club Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x