Hyatt Regency Guangzhou Zengcheng

Xintang
Hyatt Regency Guangzhou Zengcheng Genel
Hyatt Regency Guangzhou Zengcheng Genel
Hyatt Regency Guangzhou Zengcheng Genel
Hyatt Regency Guangzhou Zengcheng Genel
Hyatt Regency Guangzhou Zengcheng Genel
Image More +32 fotoğraf
Hyatt Regency Guangzhou Zengcheng
8 Chuangxiang Road, Xintangzhen Zengcheng District , Xintang

Hyatt Regency Guangzhou Zengcheng misafirlere Guangzhou (Zengcheng) bölgesinde, Canton Fuar Kompleksi ile 25,6 mi (41,2 km) mesafede ve Chimelong Paradise eğlence parkı ile 26,5 mi (42,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Canton Kulesi ile 27,8 mi (44,8 km) ve Pekin Caddesi Yaya Sokağı ile 29,6 mi (47,7 km) mesafede.

Otelin restoranı Market Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 408 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Club
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Club
Club Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Regency,
Regency, Süit
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Club Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x