Hyatt Regency Chandigarh

Kuzey Hindistan, Industrial Area Phase I
Hyatt Regency Chandigarh Genel
Hyatt Regency Chandigarh Genel
Hyatt Regency Chandigarh Genel
Hyatt Regency Chandigarh Genel
Hyatt Regency Chandigarh Genel
Image More +123 fotoğraf
Hyatt Regency Chandigarh
178 Industrial and Business Park Phase I Kuzey Hindistan, Industrial Area Phase I

Chandigarh bölgesindeki Hyatt Regency Chandigarh misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Elante Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Butterfly Park ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel 17. Sektör ile 3,2 mi (5,1 km) ve CII Kongre Merkezi ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Hint mutfağı seven misafirler için Urban Cafe ideal; otelde yemek servisi yapan 5 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 211 klimalı oda iPod takma konsolu ve LED televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için gece kulübü, açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Chandigarh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8600 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Regency
Regency Club with Lounge Access - Twin Bed
Regency
Regency Room - King Bed
Süit
Süit (Regency Suite)
Regency
Regency Room - Twin Bed
Regency
Regency Room with Balcony & Lounge Access-Pool View
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Elante Mall View)
Room
Regency Executive Suite with Lounge Access & One way Airport Transfer
Room
Regency Club with Lounge Access - King Bed
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Elante Mall View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x