Hyatt Regency Beijing Shiyuan

Sarı Nehir Havzası, Yanqing
Hyatt Regency Beijing Shiyuan Genel
Hyatt Regency Beijing Shiyuan Öne Çıkan Resim
Hyatt Regency Beijing Shiyuan İç Mekan
Hyatt Regency Beijing Shiyuan Kahvaltı
Hyatt Regency Beijing Shiyuan Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Hyatt Regency Beijing Shiyuan
No. 1, Fu Kang South Road Sarı Nehir Havzası, Yanqing

Hyatt Regency Beijing Shiyuan misafirlere Yanqing bölgesinde, tarihi bölgede, Çin Seddi ile 11,1 mi (17,8 km) mesafede ve Museum of Horse Culture in China ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Badaling Kayak Merkezi ile 7,5 mi (12,1 km) ve Shijinglong Ski Area ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Market Cafe yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 283 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Regency,
Regency, Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Regency,
Regency, Executive Süit
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Club Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x