Hyatt Place San Juan

Puerto Rico Adası, San Juan
Hyatt Place San Juan Genel
Hyatt Place San Juan Genel
Hyatt Place San Juan Genel
Hyatt Place San Juan Öne Çıkan Resim
Hyatt Place San Juan Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Hyatt Place San Juan
Avenida Fernandez Juncos 580 Puerto Rico Adası, San Juan

San Juan (Santurce) bölgesindeki Hyatt Place San Juan misafirlere Sheraton Kumarhanesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Distrito T-Mobile ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Puerto Rico Kongre Merkezi ile 0,7 km (0,4 mil) ve Pan Amerika İskelesi ile 0,7 km (0,4 mil) mesafede.

Otelin restoranı Gallery Kitchen misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 149 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda bulunur ve kaliteli yatak takımı tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. San Juan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3025 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Oda (2 Queen Beds with Sofa Bed)
Room
Oda, Manzaralı (2 Queen Beds with Sofa Bed)
Room
Oda, Engellilere Uygun, Küvet (2 Queen Beds with Sofa Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x