Hyatt Place Riyadh Al Sulaimania

Orta Suudi Arabistan, Riyad
Hyatt Place Riyadh Al Sulaimania Genel
Hyatt Place Riyadh Al Sulaimania Genel
Hyatt Place Riyadh Al Sulaimania Genel
Hyatt Place Riyadh Al Sulaimania Genel
Hyatt Place Riyadh Al Sulaimania Öne Çıkan Resim
Image More +19 fotoğraf
Hyatt Place Riyadh Al Sulaimania
Turki Ibn Abdullah Al Saud Street Orta Suudi Arabistan, Riyad

Hyatt Place Riyadh Al Sulaimania misafirlere Riyad (As Sulimaniyah) bölgesinde, Al Gawza Parkı ve Localizer Mall ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Riyad Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi ile 6,4 mi (10,3 km) ve Al Batha Pazarı ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 88 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablolu İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Riyad bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2605 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Oda
Oda (2 Twin Beds and 1 Sofa Bed)
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x