Hyatt Place Provo

Great Basin, Provo
Hyatt Place Provo Genel
Hyatt Place Provo Genel
Hyatt Place Provo Genel
Hyatt Place Provo Öne Çıkan Resim
Hyatt Place Provo İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hyatt Place Provo
180 W 100 North Great Basin, Provo

Hyatt Place Provo konaklamanızda Provo merkezinde, Utah Valley Kongre Merezi yakınında ve Provo City Center Tapınağı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Brigham Young Üniversitesi ile 1,6 km (1 mil) ve Provo Utah Temple (Provo Utah İbadethanesi) ile 5,5 km (3,4 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Gallery Kitchen ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 9.30 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

133 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spa küveti ve 24 saat açık spor salonu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Deluxe
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak (2 Queenbeds & Sofabed)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun, Küvet
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (High Floor)
Room
Oda, Birden Çok Yatak (2 Queenbeds & Sofabed, High Floor)
Room
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x