Hyatt Place Orlando Airport

Orta Florida, Orlando
Hyatt Place Orlando Airport Genel
Hyatt Place Orlando Airport Genel
Hyatt Place Orlando Airport Genel
Hyatt Place Orlando Airport Genel
Hyatt Place Orlando Airport Genel
Image More +46 fotoğraf
Hyatt Place Orlando Airport
5435 Forbes Place Orta Florida, Orlando

Hyatt Place Orlando Airport size Orlando merkezinde, Florida Alışveriş Merkezi ve Lake Conway ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Orlando International Premium Outlets Alışveriş Merkezi ile 10,4 mi (16,7 km) ve Universal Orlando Resort™ Tatil ve Eğlence Merkezi ile 11 mi (17,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 134 klimalı odada buzdolabı ve MP3 takma konsolu mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda bulunur ve kaliteli yatak takımı tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler 3 mil içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Orlando bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1580 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Küvet
Room
Guest Room, Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Guest Room, Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, Birden Çok Yatak (High Floor)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (High Floor)
Room
Oda, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun
Room
Oda, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun (Tub, Sofa Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x