Hyatt Place Gainesville Downtown

North Central Florida, Gainesville
Hyatt Place Gainesville Downtown Genel
Hyatt Place Gainesville Downtown Genel
Hyatt Place Gainesville Downtown Genel
Hyatt Place Gainesville Downtown Genel
Hyatt Place Gainesville Downtown Genel
Image More +85 fotoğraf
Hyatt Place Gainesville Downtown
212 SE 1ST STREET, North Central Florida, Gainesville

Hyatt Place Gainesville Downtown size Gainesville merkezinde, Florida Üniversitesi ve Hipodrom Eyalet Tiyatrosu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Shands (Florida Üniversitesi) ile 1,5 mi (2,5 km) ve Gainesville Yarış Pisti ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.

Amerika mutfağı sevenler için The Placery ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 145 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Oda, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Küvet
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (High Floor)
Room
Oda, Birden Çok Yatak (High Floor)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Oda, Birden Çok Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun (Roll-In Shower)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun (Bathtub)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x