Hyatt Place Fort Worth/TCU

Orta Kuzey Teksas, Fort Worth
Hyatt Place Fort Worth/TCU Öne Çıkan Resim
Hyatt Place Fort Worth/TCU
3029 SANDAGE AVE Orta Kuzey Teksas, Fort Worth

Fort Worth bölgesindeki Hyatt Place Fort Worth/TCU konaklamanızda, Teksas Christian University ve Dickies Arena ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Ft Worth Hayvanat Bahçesi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Ft Worth Kongre Merkezi ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 9.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 150 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Fort Worth bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun (Shower)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun, Küvet
Room
Oda, Engellilere Uygun (2 Queen Beds with Sofa bed, Shower)
Room
Oda, Engellilere Uygun, Küvet (2 Queen Beds with Sofa bed)
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun (Shower)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (High Floor)
Room
Oda (2 Queen Beds with Sofa bed,High Floor)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Oda (2 Queen Beds with Sofa bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x