Hyatt Place Bharuch

Bharuch
Hyatt Place Bharuch Genel
Hyatt Place Bharuch Genel
Hyatt Place Bharuch Genel
Hyatt Place Bharuch Dış Mekan
Hyatt Place Bharuch Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hyatt Place Bharuch
College Road, Old NH 8 Opp. Svmit College , Bharuch

Bharuch bölgesindeki Hyatt Place Bharuch konaklamanızda Shri Swaminarayan Mandir ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Naramada Golf Link ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Golden Bridge (Altın Köprü) ile 3,7 mi (6 km) ve Joggers Parkı ile 8,5 mi (13,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.30, hafta sonu 6.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 148 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x