Hyatt House New Orleans/Downtown

Doğu Louisiana, New Orleans
Hyatt House New Orleans/Downtown Genel
Hyatt House New Orleans/Downtown Genel
Hyatt House New Orleans/Downtown Genel
Hyatt House New Orleans/Downtown Öne Çıkan Resim
Hyatt House New Orleans/Downtown Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hyatt House New Orleans/Downtown
1250 Poydras St Doğu Louisiana, New Orleans

Hyatt House New Orleans/Downtown size New Orleans merkezinde, Mercedes-Benz Superdome ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Canal Street ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bourbon Caddesi ile 0,6 mi (1 km) ve Ernest N. Morial Kongre Merkezi ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin bar/oturma salonu H Bar misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 194 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. New Orleans bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 686 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Oda
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (High Floor)
Room
Oda
Room
Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x