Hyatt House Davis

Greater Sacramento, Davis
Hyatt House Davis Genel
Hyatt House Davis Genel
Hyatt House Davis Genel
Hyatt House Davis Genel
Hyatt House Davis Öne Çıkan Resim
Image More +26 fotoğraf
Hyatt House Davis
2750 COWELL BLVD. Greater Sacramento, Davis

Davis bölgesindeki Hyatt House Davis konaklamanızda, California Üniversitesi, Davis ve Rocknasium ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel U.C. Davis Konferans Merkezi ile 3,9 km (2,4 mil) ve Mondavi Gösteri Sanatları Merkezi ile 4 km (2,5 mil) mesafede.

Restoranda Hyatt House Davis misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 118 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Mutfak (King Bed)
Stüdyo
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun, Mutfak (Bathtub, Shower)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Den)
Stüdyo
Stüdyo Süit, Mutfak
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Mutfak (2 Queen Beds)
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Mutfak (Bathtub)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Roll-in Shower, Den)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x