Hyatt Centric The Liberties Dublin

Leinster, Dublin
Hyatt Centric The Liberties Dublin Genel
Hyatt Centric The Liberties Dublin Genel
Hyatt Centric The Liberties Dublin Genel
Hyatt Centric The Liberties Dublin Genel
Hyatt Centric The Liberties Dublin Genel
Image More +103 fotoğraf
Hyatt Centric The Liberties Dublin
Dean St, The Liberties Leinster, Dublin

Hyatt Centric The Liberties Dublin konaklamanızda Dublin merkezinde, Dublin Şatosu ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve St. Stephen's Green ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Guinness Storehouse ile 1,6 km ve O'Connell Caddesi ile 1,6 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

234 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Dublin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5382 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Deluxe)
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit
Süit (Liberties)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x