Hyatt Centric MG Road Bangalore

Bengaluru
Hyatt Centric MG Road Bangalore Genel
Hyatt Centric MG Road Bangalore Genel
Hyatt Centric MG Road Bangalore Öne Çıkan Resim
Hyatt Centric MG Road Bangalore Dış Mekan
Hyatt Centric MG Road Bangalore Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Hyatt Centric MG Road Bangalore
1/1 Swami Vivekananda Road, Ulsoor , Bengaluru

Hyatt Centric MG Road Bangalore misafirlere Bengaluru merkezinde, 1 MG-Lido Alışveriş Merkezi ve M.G. Road ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Bangalor Sarayı ile 4,8 mi (7,7 km) ve Manyata Tech Park ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

The Bengaluru Brasserie misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

143 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, buhar odası ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Bengaluru bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2100 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x