Hyatt Centric Jumeirah Dubai

Dubai Sahili
Hyatt Centric Jumeirah Dubai Genel
Hyatt Centric Jumeirah Dubai Genel
Hyatt Centric Jumeirah Dubai Genel
Hyatt Centric Jumeirah Dubai Genel
Hyatt Centric Jumeirah Dubai Öne Çıkan Resim
Image More +87 fotoğraf
Hyatt Centric Jumeirah Dubai
La Mer Beach (Entrance North) Jumeirah 1 , Dubai Sahili

Dubai bölgesindeki Hyatt Centric Jumeirah Dubai misafirlere ana cadde üzerinde, La Mer Kuzey Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Dubai World Trade Centre ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Dubai Akvaryum ve Su Altı Hayvanat Bahçesi ile 6,4 km ve Dubai Alışveriş Merkezi ile 6,8 km mesafede.

All Day Dining yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 173 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve 24 saat açık spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Manzaralı (Skyline View)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x