Huttopia Divonne

Rhone-alpes, Divonne-les-Bains
Huttopia Divonne Genel
Huttopia Divonne Öne Çıkan Resim
Huttopia Divonne Dış Mekan
Huttopia Divonne Dış Mekan
Huttopia Divonne Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Huttopia Divonne
Quartier Villard - 2465 Vie de L'etraz Rhone-alpes, Divonne-les-Bains

Divonne-les-Bains bölgesindeki Huttopia Divonne misafirlere kırsal bölgede, Yüksek Jura Dağı Doğa Koruma Alanı ve Domaine de Divonne Casino 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil parkı Palexpo ile 12,6 mi (20,2 km) ve Birleşmiş Milletler Avrupa Genel Merkezi ile 13,1 mi (21,2 km) mesafede.

Restoranda Huttopia Divonne misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz gazete servisi ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu tatil parkı misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Karavan,
Karavan, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Dağ
Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x