Hurghada Suites Serviced by Marriott

Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada
Hurghada Suites Serviced by Marriott Genel
Hurghada Suites Serviced by Marriott Dış Mekan
Hurghada Suites Serviced by Marriott İç Mekan
Hurghada Suites Serviced by Marriott Kahvaltı
Hurghada Suites Serviced by Marriott Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Hurghada Suites Serviced by Marriott
EL Corniche Road Kızıldeniz Kıyısı, Hurghada

Hurghada Suites Serviced by Marriott misafirlere Hurgada (Al Mamsha El Seyahi) bölgesinde, Mahmya ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Sackalla Square ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel New Marina (Yeni Marina) ile 2,8 mi (4,5 km) ve Hurghada City Center Alışveriş Merkezi ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Sherouk ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 3 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 2 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

283 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sağlık kulübü ve açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Stüdyo
Economy
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Economy Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x